29.04.2013

Cunosti vreo fapta buna, pana maine?

Daca nu ati reusit inca sa inscrieti un proiect de responsabilitate sociala o mai puteti face pana maine, 30 Aprilie 2013, orele 16:00. Faptele bune merita cunoscute si recompensate! Categoriile la care se asteapta in continuare propunerile dumneavoastra pentru o cat mai completa si relevanta analiza a actiunilor ce au vizat dezvoltarea comunitatii bacauane sunt:
- Persoane fizice;
- Companii/firme;

Important de retinut: l Inscrierea nominalizarilor nu implica vreo obligatie financiara nici din partea celui care realizeaza nominalizarea, nici a celui nominalizat;

 Exista trei categorii distincte de premii: pentru o persoana fizica; pentru o societate comerciala; pentru o institutie sau ONG. Puteti face chiar cate doua nominalizari la fiecare categorie! Va puteti nominaliza partenerii sau sustinatorii, dar si autonominaliza proiectele proprii.

 Sunt eligibile actiunile si proiectele care au fost implementate in anul 2012 si s-au finalizat cel tarziu in luna ianuarie 2013.
 Finalistii la fiecare categorie (primele trei proiecte clasate in urma jurizarii) vor avea statutul de invitati speciali ai Galei (participare gratuita!), alaturi de elita spiritului caritabil din comunitatea bacauana, personalitati si membrii marcanti ai comunitatii de afaceri si ai societatii civile. Stabilirea finalistilor va fi facuta de un juriu independent;

 Toate proiectele inscrise vor fi postate pe site-ul Galei, descrierea lor fiind astfel accesibila publicului larg. Datele de contact ale celor care fac nominalizarile si ale nominalizatilor vor ramane confidentiale!

 Gala Premiilor Comunitatii Bacauane este singurul eveniment judetean care premiaza implicarea si responsabilitatea sociala. Nu ratati aceasta oportunitate de a va face cunoscute proiectele de succes sau de a recunoaste public meritele celor care fac ceva bun pentru comunitatea noastra!


Va invitam asadar sa: Intrati pe site-ul Galei, urmand link-ul: http://www.fsc.ro/competitia sau accesand pagina www.fsc.ro; Deschideti formularul aferent uneia dintre cele trei categorii (persoane fizice, institutii/ONG-uri, companii); Completati-l conform instructiunilor si apasati “Trimiteti” Noul termen limita: 30 Aprilie 2013, orele 16:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin