01.04.2013

Activitati din partea jandarmilor bacauani

 În ziua de 3 aprilie 2013 se împlinesc 163 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău vor organiza, în zilele care urmează, o serie de manifestări cu caracter festiv pentru a marca importanţa acestui moment istoric din viaţa armei, dupa urmatorul program:
Luni, 1 aprilie 2013, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău va avea loc o conferinţă de presă în care vor fi prezentate aspecte privind activitatea şi rezultatele obţinute de cele două unităţi în primul trimestru al anului 2013.

 În aceeaşi zi, la ora 12.00, în Poligonul Gherăieşti va avea loc un concurs sportiv la care vor participa reprezentanţii mass-media din municipiul Bacău - Cupa presei la tir, ediţia 2013.

De asemenea, în zilele de 1 şi 2 aprilie 2013, la nivelul celor două unităţi se va desfăşura Ziua Porţilor Deschise, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate expoziţii de tehnică, auto şi armament, exerciţii demonstrative de autoapărare şi intervenţie profesională precum şi exerciţii demonstrative cu câini de serviciu.

 În ziua de 3 aprilie 2013, la ora 10.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău va avea loc o activitate omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române .

În aceeaşi zi , la ora 14.00, în Parcul Cancicov din municipiul Bacău vor fi organizate o serie de activităţi în spaţiul public : exerciţii demonstrative, prezentarea unor tehnici de intervenţie profesională, dresaj câini de serviciu etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin