06.03.2012

Un mesaj de pe Mart(i)e

Unul din consilierii locali ai Bacaului, pe nume Nicolae Zaharia a trimis pe clantele bacauanilor, fluturasi electorali. Pai care-i scopul? De ce nu primim de la toti consilierii? Totusi... cred ca cineva s-a grabit. Parerea mea..pentru ca am cateva obiectii:

-unui barbat nu i se potriveste un decor floral pe fundal (dar la babe le place sa puna fluturasul in vitrina, langa felicitarile de la Craciun )

-asa cum spunea si Aghiuta, sa repeti acelasi mesaj, "un nou inceput" de trei ori intr-un text mic, nu e cel mai potrivit lucru.

- mai gasim scris "cu totii trecem prin momente grele". Dar de unde e aceasta concluzie? S-au facut sondaje. Eu cunosc cel putin 100 de persoane care nu trec prin greutati, ba chiar o duc bine. Aceia ce fac?

-in scrisul ala mic, pe lungul fluturasului, scrie: "O initiativa sutinuta si de Asociatia pentru Eurodemocratie". Care initiativa? Eu n-am gasit-o. Daca se refera la fluturasul de pe clanta, mi-e greu sa cred ca o asociatie pentru eurodemocratie cu asa ceva se ocupa. Si mai rau, ca am dat search pe Google si nu gasesc aceasta asociatie. Ma intreaba daca am vrut sa scriu altceva, desi am scris cum e in fluturas....iar rezultate adevarate, zero....

Un comentariu:

LinkWithin