02.03.2012

Pasajul subteran trebuie dat cat mai repede in folosinta

Zvonurile aparute in presa legate de fisuri la pasajul subteran construit in Bacau, pot produce o anumita  teama in randul populatiei.
O echipa de specialisti, a tinut astazi, o conferinta de presa cu explicatiii referitare la pasaj. Ca orice constructie e normal sa existe miscari ale betonului, dar nu exista nicio problema iar pasajul e pregatit de exploatare.Ba din contra, exista riscul de degradare daca nu intra in folosinta mai repede. Tot ce mai trebuie terminat, este sensul giratoriu de la intrare, inclusiv turnarea asfaltului final.
  • Din 2008, de când a fost proiectat pasajul din Bacău, firma ieșeană Pod Proiect a mai realizat opt asemenea lucrări, în Iași.
  • Fiecare fază a lucrărilor a fost avizată de Inspectoratul de Stat în Construcții
Și-au spus părerile profesorul dr. ing. Cristian Comisu – directorul Pod Proiect SRL Iași, ing.Constantin Ghimiș – de la CFR, Grigore Ioanid – liderul consorțiului condus de Procom Italia, care a executat lucrarea, Dragoș Luchian – viceprimar, Leonard Pădureanu, administratorul public al municipiului, și Ciprian Piștea, managerul de proiect.

Daca nu credeti, ascultati:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin