30.03.2012

Nume grele pe scena Galei Învățământului Bacauan 2012

Gala Învățământului Băcăuan 2012 a pastrat  tradiție începută de la primele ediții: participarea unor invitați de marcă. Joi, 29 martie, de la ora 15.30, pe scena Teatrului de Vară au fost  prezenți actrița Diana Lupescu alaturi de sotul ei, celebrul actor Mircea Diaconu (actulamente senator) și binecunoscutul om de radio Paul Grigoriu. Diana si Paul, băcăuani la origine, au vorbit despre experiențele lor de viață, dar mai ales despre importanța studiului și a educației. Anul trecut, Gala
Învățământului Băcăuan a fost onorată de prezența strălucitoare a academicianului Solomon Marcus, tot băcăuan la origine. Prezentatoarea galei a fost Nicoleta Bichescu iar invitat special a fost Narcis Iustin Ianau, cunoscut de la show-ul "Romanii au talent".

Pozele sunt pe facebook << click

Diana Lupescu este o artistă de mare valoare, care a încântat de-a lungul generaţiilor prin apariţiile sale remarcabile fie în emisiuni şi piese televizate (Castelul din Carpați, de Jules Verne, Pribeaga, de Vasile Voiculescu), pe scenele de la Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Nottara. A întruchipat personaje de film (Povestea dragostei, Iarba verde de acasă, Buletin de Bucureşti sau Fata Morgana) care au făcut istorie. Talentul ei remarcabil a fost atestat, mai presus de orice dubiu, prin numeroasele premii pe care le-a obţinut la prestigioase festivaluri din ţară şi străinătate.

Paul Grigoriu, de atâţia ani vocea emblematică a Radio România, este un ziarist care a devenit un reper pentru actul jurnalistic de calitate din România. Prin urmare, premiile pe care le-a primit de la colegii de breaslă în semn de recunoaştere a meritelor sale au venit ca o confirmare firească a muncii de o viaţă.

Ediția a V-a a "Galei Învăţământului Băcăuan" este un eveniment organizat sub patronajul primarului municipiului Bacău, dl Romeo Stavarache. Aproape 500 de elevi, studenţi şi cadre didactice din unităţile de învăţământ băcăuane au fost premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în anul şcolar 2010-2011.
La fel ca la ediţia precedentă, sponsorii evenimentului sunt societăţile A-E Electronics, Inter Tour şi Graffit Invest.
Voi reveni si cu lista nominalizarilor.

Un comentariu:

  1. Inca o data, se demonstreaza ca, desi balanta atarna mai mult spre un alt municipiu al judetului din punctul de vedere al evolutiei la olimpiadele judetene si nationale, municipiul Bacau este singurul care culege laurii. Bravos, tovarasi!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin