21.03.2012

“Fac ce-mi spune inima”

Horia Brenciu si HB Orchestra pornesc intr-un turneu de 20 de orase. La Bacau se opresc pe 15 mai, la Teatrul de Vara.

Eveniment recomandat de Ministerul Dansului

Horia Brenciu a aflat care este ratiunea de a trai, a transpus-o in muzica si o impartaseste publicului la fiecare concert. “Fac ce-mi spune inima” – vibreaza sala odata cu Brenciu si HB Orchestra! In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament.

Artistul va strabate toata tara si in premiera va canta in capitala Moldovei, la Chisinau. Anul trecut, pe 25
martie, Horia Brenciu şi HB Orchestra revolutionau entertainment-ul din Romania cu primul show „Fac ce-mi spune inima” la Sala Palatului. Artistul a promis atunci ca va fi alaturi de fanii sai in fiecare primavara, iar anul acesta, pe langa cele doua spectacole programate initial, va sustine inca doua.
Din dorinta de a fi aproape de fanii din toata tara, Horia Brenciu va face un turneu impresionant, in care va strabate Romania in lung si-n lat. Timp de 6 saptamani, 10.000 de inimi din 20 de orase vor bate la unison cu Horia Brenciu si HB Orchestra.
Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat in permanenta cu publicul, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Totul se misca, doar timpul sta in loc. Asta pentru ca, atunci cand iti asculti inima si te invadeaza bucuria, zambetul iti va alunga orice problema!
Dati frau liber emotiilor, lasati-va cuprinsi de bucurie, energie si frenezie intr-un spectacol total cu Horia Brenciu si HB Orchestra! Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe www.vandbilete.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin