16.03.2012

O luna de vot pentru Gala Premiilor Comunitatii Bacauane 2012

Dupa cum v-am anuntat deja, se pregateste cea de-a XI-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, eveniment organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) Bacau. Gala va avea loc in data de 10 mai 2012, la restaurantul Levisticum (vis a vis de Real).

In perioada 19 martie 2012 – 19 Aprilie 2012, se fac nominalizarile pentru actiuni si proiecte concrete desfasurate in anul 2011, ale societatilor comerciale, institutiilor publice sau organizatiilor non-profit si persoane fizice din judet. Proiectele trebuie sa fi vizat dezvoltarea comunitatii locale, rezolvarea unor probleme de interes general, ajutorarea semenilor aflati in nevoie si sprijinirea categoriilor defavorizate.

Nominalizarile se vor face on-line, pe siteul www.fsc.ro, pe pagina dedicata Galei, prin completarea unui formular cu informatiile esentiale despre  proiect.

In contextul in care 2012 este declarat Anul European al Imbatranirii Active, organizatorii propun juriului ca premiul de excelenta sa fie acordat unui senior al Bacaului, persoana trecuta de 65 de ani care prin intreaga sa activitate a contribuit la promovarea comunitatii locale pe plan national sau international, a inregistrat realizari de exceptie in domeniul de activitate, se bucura de recunoastere la nivel national sau international si a reprezentat intr-un mod deosebit Bacaul de-a lungul intregii cariere. Chiar si tema Galei va fi una retro.

Lansarea gala, conferinta de presa. Gabriela Achihai (presedinte FSC) si Ionut Chirita (PR specialist )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin