16.03.2012

Vesti bune pentru sexul frumos

Chinul cel mai mare al sexului feminin, epilarea, s-ar putea usura prin aparatul Anthela, cea mai avansata tehnologie IPL (indepartarea permanenta a parului nedorit) reintinerire faciala sau tratamente pentru cuperoza, pete pigmentare sau vase de singe sparte. Mai exact, se poate face astfel, o epilare doar a firelor de par negru sau doar a celui alb, si selecta tratamenul in functie de pigmentul pielii.

Centrul de infrumusetare Esthetique Beauty Center, din Bacau, a achizitionat, printr-un proiect cu finantare europeana in valoare de aproape 200 de mii de euro, aparate  de ultima generatie, ce ajuta la imbunatatirea frumusetii si mentinerea ei.

Printre noile aparate se numara tehnologia LPG,  Ultratone, folosit in tratamentele de slabire, anticelulita sau antiimbatrinire, pentru reducerea ridurilor, pentru detoxifiere sau tonifiere si lifting profund, complex tehnologic BDR (Beauty Defect Repair) pentru tratamente faciale, de un aparat performant pentru vaporizare si aromoterapie (Ionto Steam Concept), dar si de sisteme pentru diverse masuratori (Cell Metru pentru determinarea nivelului celulitei, cintar profesional Tanita si Sistem Foto pentru Endermologie)

Pozele pe facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin