12.03.2012

Mamaia copiilor - preselectie Bacau

Anul acesta se va desfăşura cea de a XII-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”.

La preselecţia zonală de la Bacău ce va avea loc joi 22 martie 2012 incepând cu ora 11,00 la Palatul Copiilor, concurenţii individuali se vor prezenta cu două melodii de muzică uşoară românească pe suport
CD in format WAV. Grupurile mici prezintă o melodie ori un colaj de muzică uşoară românească având o durată maximă de 3, 30 minute, momentul pe care vor sa-l prezinte in concurs trebuie sa fie in prima auditie.

 Grupurile mari prezintă câte un show de muzică românească cu durata maximă de 6 minute si un DVD de prezentare a momentului, in prima auditie, pe care vor sa-l prezinte in concurs. Acompaniamentul trebuie asigurat de negativ orchestral inregistrat pe CD. Materialele video se pot prezenta in ziua concursului de preselectie sau prin posta pana la data de 26 aprilie 2012 pe adresa Agenţia Internaţională “Euroconcert” C.P. 88 O.P. 1 Constanţa . Rezultatele pentru grupurile mari ce vor fi admise in finala , vor fi afisate pe data de 10 mai 2012. Aceste date sunt valabile si pentru concurentii din diaspora ce doresc sa participe la festival.

 Concursul este organizat de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului, Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Societatea Română de Radiodifuziune, Societatea Română de Televiziune, A.N.E.T.S. , Consiliul Judetean Constanta, Asociatia Culturala ''MAMAIA COPIILOR'', SC“Euroconcert”SRL, A.N.C.C.S.R si Casa de Cultura a Sindicatelor- Constanta

Pentru Secţiunea de Interpretare se pot prezenta solişti individuali pentru cele 4 grupe de vârstă ( 4-6, 7-9, 10-12, 13-15. ), grupuri vocale mici formate din 2-6 componenţi precum şi grupuri vocale mari formate din 8-20 componenţi.

ETAPA DE SELECŢIE FINALA, NAŢIONALĂ
pentru Secţiunea de Interpretare se va desfasura in centrele zonale CLUJ, CRAIOVA, IASI , BUCURESTI. Vor promova in finala Festivalului de la MAMAIA cate 12 candidati de la fiecare categorie de varsta in ordinea mediilor, din toate centrele zonale.

FESTIVALUL SE VA DESFASURA
În perioada 2-8 iulie 2012, iar finala va fi, 5-8 iulie.

Informaţii suplimentare, zilnic între orele 10-16, la Secretariatul Festivalului, tel. 0740.550161,
e-mail: ac.mamaia_copiilor@yahoo.com

Pentru etapa zonală de la Bacău, informaţii la prof. Claudiu Filip, tel: 0740.288.376

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin