24.03.2012

Vezi in ce zi se curata strada ta! (restricţii circulaţie)

Primăria Municipiului Bacău, prin Direcţia de Servicii Publice, a stabilit programul de curăţenie în cartierele din oraş, pentru fiecare zi a săptămânii, începând de luni, 26 martie 20012. Această acţiune se va desfăşura zilnic, între orele 20.00 – 06.00 şi constă în măturatul mecanic al tuturor străzilor.
În zilele în care se va face curăţenie, pentru eficientizare, circulaţia rutieră în cartierele respective se va desfăşura cu restricţii. Cetăţenii sunt rugaţi să elibereze locurile de parcare conform programului. Anunţurile pentru eliberarea străzilor le va face şi Poliţia Locală, prin atenţionări la fiecare scară de bloc şi la fiecare autoturism în parte.

Programul de curăţenie pe zile şi cartiere este următorul:

Luni
- cartierul Bistriţa Lac şi străzile Miron Costin, Pictor Aman şi Ghioceilor;
- cartierul George Bacovia;

Marţi
- cartierul Banca Naţională
- cartierul Cornişa I


Miercuri
- cartierul Republicii;â
- cartierul Milcov;

Joi
- zona Centrală;
- cartierul Republicii;

Vineri
- cartierul Ştefan cel Mare.

Acest program se va repeta săptămânal, pentru fiecare cartier în parte.

Activitatea de curăţenie a oraşului va avea un caracter permanent. Programul de lucru se va repeta săptămânal, pentru fiecare cartier în parte. Concomitent cu măturatul mecanic, la activităţile de curăţenie vor participa şi circa 300 de persoane. Dintre acestea, 260 sunt de la Direcţia de Servicii Publice, inclusiv 100 de zilieri, iar 40 sunt persoane private de liberate. Primăria a decis să apeleze inclusiv la serciciile persoanelor private de liberatate ca urmare a efectivelor reduse ale Direcţiei de Servicii Publice cauzate de disponibilizările operate în urma deciziilor Guvernului

Un comentariu:

  1. da de cartierele de la pod la Narcisa pana la URA se aude cevca? sau aici e lumea a treia? ca nu vad nimic pe lista. eu stau in cartierul Tache si sunt tone de nisip pe strada. sau noi nu suntem interesanti din punct de vedere electoral?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin