04.06.2011

Femeie lovita pe trecerea de pietoni

Vineri seara, in intersectia strazilor 9 Mai cu  Stefan cel mare, s-a produs un accident rutier soldat cu o victima. Un taximetrist nu  a acordat prioritate unei femei si a lovit-o pe trecerea de pietoni. Venea dinspre str Mioritei si dupa efecturea virajului la dreapta pe str 9 Mai, soferul a lovit-o in plin. Victima a fost transportata la spitalul municipal Bacau. In cauza, se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor accidentului.

2 comentarii:

  1. Asa conduc toti taximetristi ...Foarte neglijenti ... ar trebui sa stea politia mai des cu ochii pe ei ca din cauza lor se intampla multe accidente ... UNII dintre ei nu merita sa riste viata altor persoane

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra Stan,

    Asa conduc uni taximetristi, si nu numai, in acea in zona, plus ca se produc o groaza de accidente minore si grave, prin decesul persoanei in cel mai nefericit caz, care si-a permis sa traverseze pe zebra regulamentar.

    Plus ca sunt multi care vin din spre Curtea de apel spre str. 9Mai, si se incadreaza pe banda care duce spre Str.Mioritei si dupa baga talpa sa ajunga in fata celor care se duc spre str. 9mai si uite cum se produc accidentele.

    Ar fi foarte bine daca ar sta POLITIA Rutiera mai des acolo, nu in acea parcare de la fosta selena, ci la bancorex in fata langa banca transilvania, sau sa puna in Bacau, in anumite intersectii de genul celei de mai sus din fotografii, camere video si sa de'a amenzi, ca ar avea de unde trai si saraci de ei.

    Bye.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin