06.12.2013

Start-up Antreprenor by JCI Bacau

JCI Bacau a organizat la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau doua evenimente de business, denumite sugestiv Start-up Antreprenor. Speakerul Cristian Lupu, de la Grafit Invest a fost indrumatorul celor doua zile.

 In prima zi s-a discuat despre Start-up - probleme si solutii /Antreprenoriat - intre beneficii si responsabilitati. Iar a doua zi, s-a vorbit despre:  Cum sa te promovezi eficient cu bani putini. Despre motivatie si atingerea obiectivelor.


Fotografiile pe facebook<< click


 Premiile au fost in valoare totala de 3.000 lei si au constat in carti, materiale de promovare si pachete de consultanta. Cei prezenti am aflat tehnici si abordari inteligente pentru a demara o afacere. Mi s-a confirmat
din nou ca degeaba stii multe in viata daca nu le aplici.

 O alta metoda eficienta ar fi externalizarea problemelor si competentelor, iar uneori, problemele le poti transforma in provocari. Un lucuru important pe care l-am consolidat, ar fi ca una din metodele de succes ar fi sa-ti asumi cat mai constient RESPONSABILITATILE. In rest, mi-am facut prieteni noi si am invatat din inceputurile celorlalti, cu care, cu siguranta ma voi mai intalni:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin