12.12.2013

Plec la cel mai important eveniment dedicat promovării unui județ din România în mediul online

Printre cei peste 40 de bloggeri selectati din Romania, ma aflu si eu invitat la cel mai important infotrip dedicat promovării în mediul online din România. Agenția Eventur va organiza în perioada 13-15 decembrie 2013 cea de-a II-a ediție a evenimentului #priNeamt . Evenimentul este de tipul unui tur ghidat și își propune să promoveze pe bloguri, pe portaluri online și pe rețele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram) valorile naturale și culturale ale județului Neamț.


 Dacă în toamna anului 2012 organizatorii au mizat pe un număr total de 25 de jurnaliști, specialiști în new media și bloggeri influenți, în iarna aceasta au confirmat prezența peste 40 de invitați. În premieră la nivel regional pentru un astfel de eveniment, ediția a II-a #priNeamt va aduce la Piatra Neamț și invitați din Rep.Moldova.

Mai mult de atât, raportul generat la sfârșitul primei ediții a arătat că evenimentul a ajuns pe monitoarele a 3,18 milioane de utilizatori de internet. 

#priNeamt - editia a II-a – este un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Cosmote, Petrom, Autoboca, Rexona, Central Plaza Hotel, Perla Invest si cu sprijinul Hanul Ancutei si Xdatasoft.

Un comentariu:

LinkWithin