15.12.2013

"Black Coffee", în premieră, pe scena Teatrului Municipal "Bacovia", din Bacău

The Storytellers vă invită luni, 16 decembrie, la premiera spectacolului "Black Coffee", un eveniment de blues, jazz şi poezie, ce va avea loc de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal "Bacovia" din Bacău. Vă fac acest dar în ajun de Sărbători Florin Bejan (pian), Cătălina Culbece (voce), George Bosnea (violoncel) şi Tiberiu Ioniţă (voce). "Totul a pornit de la un proiect mai vechi, un spectacol de «blue notes», la care
am lucrat împreună cu Tiberiu Ioniţă. El recita versuri iar eu îl acompaniam la pian. Apoi am descoperit-o pe Cătălina Culbece, o voce foarte interesantă, foarte curată, foarte potrivită pentru blues, şi uşor, uşor s-a construit «Black Coffee». Numele ne-a fost inspirat de una dintre piesele interpretate de Ella Fitzgerald. Ce vrem noi să oferim este o cafea neagră şi amară, în loc de nechezol...", a declarat cunoscutul bluesman şi jazzman Florin Bejan, membru al grupului The Storytellers.

 Pe Florin Bejan şi Tiberiu Ioniţă i-aţi mai putut vedea pe scena Teatrului Municipal "Bacovia", din Bacău, în spectacolul "Hotel «Far East»", de Viorel Savin, în regia lui Dumitru Lazăr Fulga. Spectacolul "Black Coffee" este organizat în parteneriat cu Teatrul Municipal "Bacovia", din Bacău. Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin