03.12.2013

"Sezatoare duhovniceasca" 2013 cu Parintele Constantin Necula

In aprilie, va scriam despre Sezatorile Duhovnicesti, devenite traditie in Bacau, la Biserica "Sf Gheorghe si Eroii Neamului". Atunci, Echipa Pro Tv a emisiunii "Romania Te Iubesc", l-a insotit pe Parintele Constantin  Necula pe drumul sau in Bacau. 

Parintele paroh Lucian Butnaru va invita din nou, luni, 9 Decembrie 2013, ORA 17, sa participati la "Sezatorea duhovniceasca" din vremea Postului, cu titlul Crestinismul, bucuria insingurarii.

Conferinta respecta traditia si il are ca invitat pe Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula. Din experienta anilor trecuti, va recomand, deorece veti gasi raspunsuri la intrebarile de zi cu zi.. Intrarea este libera. Drumul spre biserica este dinspre bariera de la politie spre unitatile militare sau dinspre pasajul subteran spre bariera de la politie. Strada Constantei NR 1. (aveti si o harta mai jos) .


In video, gasiti un reportaj mai amplu, iar Bacaul incepe la minutul 11, cu Penitenciarul Bacau si dupa cu imagini din Biserica Sf Gheorghe si Eroii Neamului. Sincer, va recomand intreg materialul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin