02.12.2013

Bagati in dubele jandarmeriei de 1 decembrie, in Bacau

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Bacau, un grup de oameni a fost bagat in dubele jandarmeriei. Motivul a fost ca aveau, in afara de steagurile specifice zilei, pancarde cu Rosia Montana si inca unul care-l gasiti in foto. Singurul lucru pe care nu l-am inteles, este cel al aplicarii fortei direct proportionale. Legea spune daca esti atacat de cineva cu mana goala, tu nu ai voie sa te aperi cu vreo arma decat tot cu mana. De exemplu daca vine la tine un culturist si tu ai 50 de kg, tu neavand nicio sansa in fata lui, trebuie sa te aperi pur si simplu, chiar daca tu ai pistol sau alta arma.

Asa cum se vede in video, la sfarsit sunt vreo 10 jandarmi pe un singur om, iar interventia a fost destul de strategica si cu vreo 3 dube. 

Nu comentez alte aspecte, poate aveau nevoie de vreo autorizatie speciala, desi toata lumea avea steaguri, ca era 1 decembrie. Dar reactiile celor prezenti, adica a publicului, a fost de dezacord fata de actiunea de strangere a oamenilor....Concluziile sa le traga fiecare, in functie de interese si cultura.


Video:




Video 1 Marius Tatarasanu, video 3 infobacau, video 2 Inima Bacaului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin