28.03.2011

Un frustrat....

Cand il ascultam pe Dan Puric, un mesaj primit pe mess, imi tulbura linistea noptii, ( Daca sunteti sensibili nu dati click pe continuare):


Iata ce spune complexatul:

"Ovidiu Capata: Din timp in timp imi deschid ochii catre media bacauana si in exact momenetele astea de luciditate mi se intoarce stomacul pe dos. e o reactie viscerala... ce naiba e atat de greu sa legicateva propozitii intr-o fraza coerenta sau placuta la prima lectura, ce spun eu placuta, macar digerabila. cati arlechini o sa mai scrie despre actualitatea bacauana? cati cretini o sa ne mai invete alfabetul si cati lab*gii o sa mai predea lectii de sexualitate?... ai raspuns la intrebarea asta, bacaunule?..... patetic!!!!!!
Ovidiu Capata: asta la bacaul a respectat ora pamantului
Ovidiu Capata: ai tupeul sa publici asta?
Ovidiu Capata: ce naiba e cu voi mai baieti... chiar vreti sa va fu*eti tineretea pe o mana de galbeni
Ovidiu Capata: si niscaiva aprecieri sterile venite din partea unor cretini "

Chiar nu inteleg ce l-a deranjat in articol! Singura afirmatie a fost, ca unii sunt indiferenti si ca nici macar baie nu fac. Chiar s-a simtit prost  de asta?!? N-am vrut sa-l jignesc. N-am auzit in viata mea de el, nu-l cunosc, nu ma cunoaste.  Iar la fraza cu "mana de galbeni", chiar m-a pus pe ganduri. Acum meditez de unde a scornit-o. Toata lumea stie ca eu fac munca voluntara. Nimeni din Bacau nu ma poate acuza ca am luat bani pentru ceva sau cineva. ....Oare ce vrea? De unde confuzia?  A vrut doar afirmare pe Inima Bacaului, stiind ca scanadalul si mizeria atrag trafic? Sau sunt doar scorneli?

Din pacate pentru el, iubesc foarte mult ceea ce fac si nu poate nimeni sa-mi strice aceasta bucurie.



Imi cer scuze voua, cititorilor, pentru acesta postare, dar sa vedeti si voi, ce ciudati mai exista si cat de destepti se cred unii.. Niciodata nu public asemenea tampenii ale frustratilor, dar in mintea lor bolnava, cred ca ti-e rusine sau frica, sau daca nu publici, cred ca e adevarat ce zic ei.....! Uite ca public, ce-ai rezolvat??? in afara sa te faci de ras?

Pana la urma am dat un search pe google (de parca nu as fi avut destule treaba cu articolele mele) si aflu despre acest baiat frustrat, ca a avut multe momente nefericite in viata. Imi ia cam mult timp sa pun linkuri la toate tampeniile lui. Pun doar prima, restul le gasiti si voi. De exemplu:

Prin 2008 a furat o poza de la Kristofer , desi noi "baietii" ii suntem inferiori, prin activitatea noastra. La munca prietene, nu la intins mana!


2 comentarii:

  1. http://www.trafictube.ro/un-bmw-dizabilitat-pe-doua-locuri/

    RăspundețiȘtergere
  2. e plin netul cu genii care cred ca au descoperit apa cald, nu mai pierde timpul cu ei, ca iti faci bine treaba.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin