10.03.2011

Au mai ramas de inchis 6 magazine de etnobotanice in Bacau

Daca la inceput, pe raza muncipiului erau 51 de magazine care comercializau astfel de produse, dupa primele controale au ramas 40, din care acum mai fiinteaza doar 6, acestea functionand sporadic, cu program neafisat. Pentru aceste 6 magazine au fost facute demersurile de ridicare a autorizatiei de functionare si profil de activitate, controalele la aceste societati, devenind o activitate permanenta pe agenda politistilor locali.

Urmare a activitatilor comune desfasurate anterior impreuna cu comisari ai Garzii Financiare si lucratori din cadrul
IPJ Bacau, agentii locali din cadrul Politiei Locale au continuat verificarile si inventarierea societatilor comerciale care comercializeaza substante de tip etnobotanic contrar prevederilor HCL 358/210.
Astfel, au fost desfasurate de la inceputul anului si pana in prezent de catre Compartimentul de Inspectie Comerciala si Biroul de Siguranta Publica un numar de 9 actiuni tematice si mai multe verificari,

In urma controalelor au fost aplicate si un numar de 12 sanctiuni contraventionale in cuantum de 90.300 lei, fiind confiscate un numar de 362 de plicuri in valoare de aproximativ 5430 lei, acestea fiind deferite organelor abilitate sa stabileasca natura substantelor din acestea.
Pe aceasta cale, Politia Primariei apeleaza la cetatenii care detin informatii cu privire la societati comericiale sau persoane care comercializeaza astfel de substante sa semnaleze aceste aspecte la numarul de telefon 0234/986.

4 comentarii:

  1. mergeti langa insula la spice shopul ala sa vedeti ce vanzare e.mai nou nu mai are afisat nici un orar de functionare dar stau baietii 24/24

    RăspundețiȘtergere
  2. Inimo, de ce esti rau si nu dai adresa de la fiecare? Nu se stie cand ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu-i nimc...acum se fac livrari la domiciliu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as dori si eu un id sau nr de telefon..care fac livrari la domiciliu..seriosi

      Ștergere

LinkWithin