25.03.2011

Traficul de persoane, in atentia elevilor

Joi 24 martie 2011, incepand cu ora 12.00 , in sala mare a Teatrului Municipal Bacau, s-au adunat zeci de elevi ai mai multor colegii bacauane, pentru a participa la manifestari  cu privire la existenţa traficului de persoane, în cele mai variate  forme precum şi riscurile asociate acestui fenomen. S-au distribuit pliante pe aceiaşi temă şi s-au vizinonat mărturii ale vicitmelor traficului de fiinţe umane, precum şi filmul artistic „Lyla 4ever”.

În acest proiect, printre partenerii Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional
Bacău din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române se numără : Teatrul Municipal „ Bacovia”, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Casa Corpului Didactic „Grigore Tăbăcaru”, Palatul Copiilor Bacau, F.S.C. – Fundatia de Sprijin Comunitar si Consiliul Judetean al Elevilor Bacau.

  Cu aceasta ocazie s-a sarbatorit si „Ziua Mondiala a Teatrului”, alaturi de trupa de teatru „Prospero Group” de la Palatul Copiilor, coordonată de prof. Gheroghe Balint, care a prezentat  spectacolul „Impaiati-va iubitii” de Teodor Mazilu; cu Alexandra Spataru si Radu Stoica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin