09.03.2011

Jandarmeriţă băcăuană pe locul I la Campionatul Naţional de Judo al M.A.I.

Colega mea de Clubul “Oblio”, jandarmeriţa băcăuancă, sg.maj. Manuela Bârzu (din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău) a participat la inceputul lui martie 2011 la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Administratiei şi Internelor. Sportiva  s-a clasat, aşa cum ne-a obişnuit, pe locul I la categoría feminin +60 kg.
Jandarmeriţa băcăuancă a primit un mărţişor de aur, (medalie), după ce a câştigat toate meciurile în care a luptat la
ippon. La această competiţie, desfasurata in municipiul Arad a participat intreg lotul Inspectoratului General al Jandarmeriei Român.

Până în prezent jandarmeriţa este multiplă campioană naţională şi internaţională şi este câştigătoarea consecutivă a cinci ediţii de C.N. de judo pe M.A.I.. Ultimele cinci medalii de aur, de când este angajata M.A.I., se adaugă la cele peste şaptezeci, majoritatea de aur, obţinute pe plan intern şi internaţional la judo şi lupte libere şi care vorbesc de la sine despre valoarea colegei noastre.


În prezent, jandarmeriţa băcăuancă îşi propune să adauge noi victorii şi implicit trofee la următoarele concursuri şi totodată împărtăşeşte din vasta sa experienţă competiţională formând noi luptători în rândul copiilor, antrenând în timpul liber la Clubul “Oblio” viitorii campioni judoka şi poate şi viitori jandarmi.


Mai puteti gasi un interviu din vara  lui 2010 in Adevarul de seara (+ credit prima poza)

2 comentarii:

LinkWithin