29.07.2010

Intersport si Yokko vin in Arena Mall Bacau

Dupa Zara, Bershka, Pull and Bear si Stradivarius, Intersport, Yoko si alte brand-uri, din toamna, clientii Arena Mall vor fi intampinati de o noua infatisare, o varietate mare de magazine de renume si produse pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Arena Mall a semnat noi contracte de inchiriere spatiu cu Intersport, lider modial pe piata de articole sportive si cu Yokko – The fashion store, care isi vor deschide magazinele la inceputul lunii
septembrie.

Magazinul Intersport comercializeaza o gama larga de produse sportive: echipamente si accesorii pentru sporturile de iarna, pentru campament, catarare, scufundari, ciclism, tenis, badminton, precum si articole de imbracaminte si incaltaminte sportiva sau casual. Compania detine o retea de 5000 de magazine in 35 tari. Cel mai recent magazin deschis in Romania este in Ploiesti.

Magazinul Yokko a fost infiintat in 1997, creeaza, produce si comercializeaza tinute pentru femeia tanara si moderna si combina placerea cu stilul business. Stilul YOKKO vorbeste femeii moderne careia ii place sa fie feminina si sa se simta confortabil.

3 comentarii:

  1. Intersport in Bacau veste buna. Din cate stiu nu au magazine decat in cateva orase.

    RăspundețiȘtergere
  2. intersport bacau va fi al 16`lea magazin intersport din romania domnu' "anonim" ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. unde sa ma interez pt angajare? unde sa ma interesez?ast rasp urgent

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin