06.07.2010

Donatii la European Retail Park pentru sinistrati

CRUCEA ROŞIE BACĂU ŞI EUROPEAN RETAIL PARK DESCHIDE UN PUNCT DE COLECTARE A AJUTOARELOR PENTRU SINISTRAŢI

În data de 6 iulie 2010, Crucea Roşie Bacău şi European Retail Park vor deschide un punct de colectare a ajutoarelor pentru victimele afectate de inundaţii. În parcarea din zona parcului va fi amplasat un cort al Crucii Roşii Bacău unde se vor colecta: produse alimentare, produse igienico-sanitare, pături, saltele, rechizite pentru copii.

Începând de astăzi, băcăuanii care vor să ajute, pot dona în coşurile special amenajate din incinta
cortului Crucii Roşii Bacău produse precum alimente neperisabile, pâine, apă potabilă, cizme cauciuc, lenjerie, pături, saci de dormit, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă. În fiecare zi vor fi prezenţi câte 2 voluntari la Cortul Crucii Roşii care îi vor ghida pe cei care vor să sprijine victimele inundaţiilor.

De asemenea, se pot face donaţii de produse şi în incinta hypermarketului Real, într-o altă cutie mare decât cea de pe Banca de Alimente, care va fi amplasată în cursul zilei de azi.

Persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Bacau www.crucea- rosie.ro sau pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Bacau: Cont în lei:RO20RNCB0026030909190001 la BCR Bacău.

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi asistarea acestora pe termen mediu.

Donaţii de alimente greu perisabile se mai pot face şi prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinelor din reţelele: Carrefour, Real şi Metro dar si la sediul filialei. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii în toate zonele afectate de inundaţii din judeţ.

În Săuceşti, Crucea Roşie Bacău va distribui azi pachete alimentare cu produse (alimente şi articole de îmbrăcăminte) donate de către funcţionari publici de la Primăria Târgovişte şi Crucea Roşie Dâmboviţa.

În perioada următoare Crucea Roşie Bacău va continua să ofere asistenţă familiilor sinistrate cu ajutoare de primă necesitate, cu servicii de Prim Ajutor şi sprijin în treburile din gospodării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin