06.07.2010

Allexinno, las yeso, elchinsoul @ paradise summer club

O noua petrecere la Paradise Summer Club. Organizatorii petrecerii, Mainevents si Tech-No-Night propun publicului iubitor de distractie, intalnirea pentru prima data in Bacau cu Allexinno. Cunoscut in special pentru rezidentiatul in Discotecile Ring si Tineretului din Costinesti, cu o cariera de peste 15 ani de
mixat de-a lungul timpului alaturi de nume mari ca ATB, Audiofly, Dr Kucho, Azzido Da Bass, Stefano Noferini, Audiofly, Nils Noa.


paradise allexinno 10 iulie final (Large)
Incepand cu 2005, a inceput sa experimenteze productia muzicala, iar roadele nu au intarziat sa apara.
Productiile sale si-au gasit imediat locul in portofoliul unor labeluri ca Funktion, BDR Music,
Quanticman, Avioground, Future Lovers, UDTK, B79 Music sau Musictracx.
In martie 2008 piesa Sunrise 5 AM a intrat in competitia Bedroom Bedlam din cadrul showului Fast Trax, show gazduit de legendarul Pete Tong. Piesa a fost desemnata castigatoare si difuzata in cadrul emisiunii "Essential Selection" de la BBC Radio 1, beneficiind ulterior de suportul multor DJ de talie internationala.
Ultimii ani au fost plini de colaborari cu diversi artisti romani si internationali, remixuri, releasuri si multe party-uri de neuitat, istoria scriindu-se in continuare pe aceleasi beat-uri funky deep house fapt care il recomanda pentru petrecerea noastra ca unul din cei mai buni producatori si dj din Romania.
Alaturi de invitatul nostru doi vechi colaboratori, de asemeni producatori si dj Elchinsoul si Las Yeso vor intretine publicul cu un set ce va include ritmuri de funky,east-coast house, chicago acid si tech-house.
Pret intrare 10 lei
Pentru rezervari sunati la 0756 25 77 37

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin