08.07.2010

Stand-up comedy cu ARISTOCRATII

Trupa de stand-up comedy Aristocratii vine pe  10 iulie in Bacau la Club Private.

Trupa Aristocratii, formata din Toma, Sergiu si Radu, s-a nascut in anul 2007 si a sustinut de atunci sute de spectacole atat in Bucuresti cat si in tara. Revista TimeOut i-a numit 'Singura trupa care promite.', iar



 Zile si nopti i-a declarat 'Unii dintre cei mai talentati comedianti ai noului val'.

Toma, Sergiu si Radu, componentii trupei Aristocratii va vor incanta cu un setlist concentrat de glume intr-un spectacol special, cum nu vezi decat odata pe an. Toma, Sergiu si Radu sunt trei comedianti cu trei stiluri diferite, dar cu un scop comun: sa amuze publicul in maniera personala.

Stand-up comedy-ul este un gen de manifestare destul de nou in Romania, in care un om care face comedie intr-o maniera informala (si fara a spune bancuri), vorbeste cu publicul in absenta celui de-al 'patrulea perete' teatral. In mod normal aceasta se face de catre un comediant, cu un microfon. Se practica in cluburi, sali de teatru sau locatii alternative – aproape oriunde exista un public doritor si deschis la comedie. Comicul reda o serie de povesti amuzante intr-un ritm rapid, glume scurte (numite bit-uri) si one-liners (glume care au si pregatirea, si poanta in interiorul aceleiasi fraze). Toate acestea constituind rutina sau act-ul.


Stand-up-ul este manifestarea in care conventiile sociale sunt puse sub lumina reflectoarelor.
Atentie! Spectacolul contine material explicit.

9 iulie Barlad – ora 20:30 - Restaurant Cerbul de Aur – Rezervari si detalii la tel. 0720.96.17.76

10 iulie Bacau – ora 21:00 – Club Private – Rezervari si detalii la tel. 0756.88.31.03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin