26.07.2010

Viziuni de PLUMB

In cadrul stirilor de la 1TV Bacau, sefa Directiei de Spatii verzi declara ca trebuia sa inchida parcul in loc sa imprejmuiasca zona copacului. Probabil ca la vreo demolare prin oras se vor inchide toate iesirile din Bacau.

Alta afirmatie suna in felul urmator: ''sa fim drepti, Bacovia traieste prin poezie '' Deci ne putem astepta oricand la demolarea casei memoriale a scriitorului bacauan, a casei memoriale Nicu Enea deoarece traieste prin tablourile lasate si a tuturor bisericilor, pentru ca Dumnezeu e peste tot.

Printre greselile Directiei de Salubrizare si Spatii verzi se numara neverificarea starii copacilor din locurile publice, cauzand un accident care a fost la un pas de tragedie si distrugerea unui simbol cultural al Bacaului.

Daca tot era treaba serioasa, chiar trebuia inchis parcul in secunda numarul doi cand a cazut prima salcie. Pentru ca in cele 24 de ore de la inceperea taierii celorlalti puteau sa cada si restul, sau poate nu cadeau niciodata. Un raport al starii de sanatate al salciei  nu exista.

Declaratia :

Intreaga stire de la 1TV Bacau o puteti urmari aici la sursa.

Bacaul a avut intotdeauna complexul orasului industrial cu numar mic de simboluri si monumente. Dupa ce ca avem putin, nu intelegem dar mai si distrugem....

Multi comenteaza si la ridicarea bisericilor, a simbolurilor culturale, a monumentelor. Pentru unii blocurile sunt totul intr-un oras. O canapea, o telecomanda si un televizor e tot ce si-au dorit in viata. Plimbarile in parc, mersul la teatru sau cititul unei carti au devenit lucruri extravagante, iesite din comun. 

4 comentarii:

  1. Doamna Viorica va rog sa va da-ti demisia si sa nu asteptati sa fiti data afara! In loc sa va cereti scuze in fata bacauanilor pentru ca ati distrus unul din putinele simboluri ale orasului, ati preferat sa ne tineti predici despre ce inseamna cultura in orasul lui BACOVIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inconstienta,comoditate,nepasare..Cam prin asta s-ar traduce aceasta actiune a Directiei de Salubrizare si Spatii Verzi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se cunoaste ca esti ProCultura. Bravo

    RăspundețiȘtergere
  4. simpatici sunteti toti bloggerasiii...mai copii care din voi aveti o poza cu aceasta salcie a lu'Bacovia ???ha??? daca nu....gurita mica ! pana atunci faceti si voi la fel ca aici: http://www.dailymotion.com/video/x1b567_uitare-bacovia_events !!!daca nu puteti....atunci.....puneti mana si scrieti stiri sportive ! acolo pune botu lumea mai repede !!!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin