11.07.2010

ID Fest si mici probleme

Id Fest este festivalul de teatru în limba engleză, organizat de şi pentru adolescenţi la Teatrul municipal Bacovia, care a ajuns în acest an la cea de a XI-a ediţie. Cu ceva timp in urma am primit cateva mailuri in care ma solicitau sa le public articole si sa fim parteneri.

"Perioada desfasurarii festivalului este 11-17 iulie 2010.Da, veti aparea pe afis ca partener.Va multumim !"
Au uitat. Sper ca s-a inteles problema. Nu ca au uitat sau nu au vrut sa ma treaca pe afis, ci ca au cerut ceva si nu au respectat. Nu se intampla nimic deosebit, da e bine sa faci ceea ce spui. Ca dovada ca nu m-a interesat in mod deosebit acest aspect am fost si anul trecut la ID fest si ma voi duce in continuare.

Inca o chestie ce tine de respect si de promovare, este sa trimiti programul celor care te-au sustinut si promovat, cum e cazul Inimii. Chiar si Fara Filtru,(experta in domeniu ) mentioneaza pe blog ca nu se intelege mare lucru din programul trimis ei. Totusi nu e prima editie, este a XI-a. E pacat sa nu fie totul in ordine.

Eu le urez succes si rezolvati problema PR-ului intern, pentru ca este in interesul vostru.

4 comentarii:

  1. Inima, multumesc pentru "experta" dar e "way too much", ca sa fiu in spiritul ID Fest. Eu de inteles, am inteles, ideea e, insa, ca nu se face asa. Pentru presa nu trimiti ora la care iei "lunch-ul", ci informatii despre spectacole sau alte activitati conexe din cadrul festivalului, cum ar fi ateliere, de exemplu. Sint copii prea destepti sa nu stie asta, de aceea am scris, pentru ca mi s-a parut un pic de dezinteres. Departamentul PR - pentru ca au asa ceva - trebuia sa trimita din proprie initiativa programul si noutatile aparute, cum ar fi, de exemplu, ca The Hooleelogans nu mai vin. In rest, toate bune, au avut o deschidere foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. laura vrei sa fii "bad people" iti iese,tu nu faci un festival de teatru ,copii astia au toti 17 ani.Mi-au dat articole si acuma 2 ani si anul acesta si a mers bine,pentru care ii respect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu,va rog nu va certati si nu mai dati cu rosii in nimeni.Nu a-ti aparut pe afis pentru ca am vorbit foarte tarziu si ne pare rau de asta,stim ca o sa ne iertati si o sa aveti incredere ca suntem ok,Eu sunt responsabil direct ca nu a-ti aparut si este vina mea,imi cer scuze

    RăspundețiȘtergere
  4. intradevar, afisul nu ii reprezinta ...nu se intelege mai nimic...nelizibil..de acord: e pentru CUNOSCATORI...dar poate mai sunt si altii maica!!! in Bacaul asta mic care e interesat !!!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin