01.03.2012

Casting pentru elevi, la Teatrul "Bacovia"

Teatrul Municipal Bacovia Bacău organizează casting pentru spectacolul "We ARe CAMeRA", un spectacol de Horia Suru, actor şi regizor independent. 

Castingul se adresează elevilor de liceu și constă în primă fază în prezentarea unui text, învățat pe de rost, la libera alegere într-un interval de 5 minute. Pentru ce-a de-a doua parte aceştia vor primi un scurt
fragment pe care îl vor avea de învăţat până în ziua probei. Pentru înscrieri, elevii sunt rugaţi să completeze formularul afişat pe site-ul teatrului (http://www.teatrulbacovia.ro/casting.php), până pe data de 8 martie. În urma înregistrării elevii vor primi un email de confirmare cu ora la care vor fi programați. Castingul va avea loc la Teatrul Municipal Bacovia pe 10 Martie! Pentru detalii sunați la nr. de tel. : 0735 521 591 (persoană de contact - Alexandra Irina Lăiu).

Adept al convingerii că viitorul teatrului stă în forţa tinerilor de a schimba ceva în mentalul colectiv, după cum însuşi mărturiseşte, Horia intenţionează să continue un model de succes realizat la Teatrul Maria Filotti din Brăila în octombrie 2011. ( http://www.horiasuru.ro/dosardepresa/cronica-domnului-profesor-in-revista-echinox/,            http://www.horiasuru.ro/dosardepresa/domnului-profesor-cu-dragoste-un-spectacol-profesionist-unic-in-tara/ ).

Puteţi afla mai multe detalii despre activitatea sa accesând site-ul personal www.horiasuru.ro.
"We ARe CAMeRA" se vrea a fi o producţie cu tineri şi actori profesionişti pe aceeaşi scenă, prin care se doreşte creşterea gradului de implicare a tinerilor în viaţa teatrală, intensificarea legăturii dintre cultură şi instituţiile de învăţământ, o posibilă consiliere din punct de vedere profesional în vederea alegerii unei cariere in domeniul teatral dar şi sporirea ofertei de activităţi pentru petrecerea timpului liber.
Subiectul tratat vizează gradul de autocunoaştere al tinerilor şi o mai bună relaţionare a lor în societate. Ca exponenţi ai unei generaţii se urmăreşte informarea şi sensibilizarea acestora cu privire la importanţa familiei ca factor educaţional.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin