21.03.2015

Siguranța Bacăului (3) Sistem Informatic Geospaţial ?

Pe siteul Consiliului Judetean Bacau exista un baner cu redirectionare spre "SIGRIM 
 - Sistem Informatic Geospaţial pentru gestiunea Riscurilor şi a Intervenţiilor Medicale" 

 Personal nu am auzit de acest proiect, desi e din 2009. Dupa ce intri pe site, nu te lamuresti cu nimic. In afara de descrierea proiectului, restul butoanelor duc spre un site de meteo, si o sub-pagina mai veche de la ISU Bacau.Atat!


Tot pe site scrie ca proiectul s-a implementa in localitatea Bacau, judetul Bacau, pe o durata de 24 de luni. Obiectivul proiectului a constat in implementarea unui Sistem Informatic Geospatial pentru Gestionarea Riscurilor si Interventiilor Medicale care sa conduca la asigurarea suportului informaţional şi decizional pentru activităţile de analiză privind riscurile şi localizarea eficientă a spatiilor care pot prelua în caz de riscuri urgenţele medicale, prin realizarea unui sistem informatic geospaţial specializat.

 Site-ul este realizat în cadrul proiectului şi implementat de Consiliul Judetean Constanţa  (!? asa
scrie) în parteneriat cu Institutia Prefectului Judetul Bacau; Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgenţă “Mr. Constantin Ene” Bacau; Serviciul Public Județean de Drumuri Bacău – SPJD; CNADNR - Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România, Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Iași, Secția Drumuri Naționale Bacău; Directia de Sănătate Publică a Județului Bacău; Administrația Națională “Apele Romane”, Administrația Bazinală de Apă Siret, Inspectoratul de Politie a judetului Bacau - Serviciul Poliţiei Rutiere.

Functioneaza sistemul Sigrim? Vedem acusi...

Siguranta Bacaului (1)- Depozitele de combustibil din oras?!

Siguranța Bacăului (2) Sirenele Bacaului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin