12.03.2015

Gașca Zurli aduce primăvara în Bacău, la Teatrul de vară, 18 martie, ora 18:00/Up-date

 Gașca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, ajunge în luna martie în Zalău, Cluj, Brașov, Sibiu, Suceava, Bacău, Buzău, Pitești, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureş, Timișoara, Arad, Oradea, cu spectacolul „Întâmplări din lumea poveștilor”.
            
             „Întâmplări din lumea poveştilor” este un spectacol nou-nouț, sutā la sutā românesc, cu personaje românești, cu întâmplări din zilele noastre. Este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli: interactiv, plin de energie, culoare.Cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și chiar cu plăcere.


             Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învața împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.Fetiței Zurli îi place să se
joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găsește cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul, din Pinocchio. Ambele o învață cum să ascundă adevărul.

              Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yupi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.                                                    
         
           Scenariu – Mirela Retegan     Muzica – Cornel Sorian

           Distribuţia:
Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău

          *Despre Zurli

           Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen național care a transformat educatia într-un spectacol magic al imaginației. El a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine.

               Spectacolele sunt despre magia care apare atunci când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor.


Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din oraș.   
            Costul unui bilet prin reteaua Eventim este de 22lei/ loc. Dacă un adult ţine copilul în braţe, plăteşte un singur bilet.

 în Bacău, la Teatrul de vară, miercuri 18 martie, ora 18:00

Lista magazinelor partenere din Bacău:

Domo

- Calea Republicii, nr. 181, Complex Comercial Auchan
   Tel: 0234/585797 ,  Luni-Duminica: 09:00-21:00
- Str. Milcov nr. 2-4, Centrul Comercial Cora
  Tel: 0234/519 950 , Luni-Duminica: 09:00-21:00

Germanos 
- Calea Republicii, Nr. 181, Stand S2
- Calea Marasesti, Nr. 122
- Str. Milcov, stand G21b 2-4
- Pasajul Revolutiei, Nr. 3
 - Str. Nicolae Balcescu, Nr. 14

Vodafone Store Bacau
- Str. Ionita Sandu Sturza, Nr. 2, Hotel Decebal


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin