19.03.2015

„Marşul pentru viaţă”, Piaţa Tricolorului, 21 martie, ora 12.00

Asociația Părinților pentru Ora de Religie, Filiala Bacău, susține evenimentul „Marşul pentru viaţă”, care va începe sâmbătă, 21 martie 2015, la ora 12.00, în Piaţa Tricolorului din Bacău.


„Marşul pentru viaţă” este o iniţiativă civică, legală, democratică, ce doreşte afirmarea valorii persoanei umane, apărarea dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi şi al persoanelor în vârstă sau bolnave, eliberarea omului de tot ce îl distruge sau alienează (avortul, violenţa, droguri, prostituţie, sclavia modernă a muncii, mizeria, traficul de organe şi de persoane).

„Marşul pentru viaţă” îşi propune:

- susţinerea familiei tradiționale și a valorilor acesteia, ca temelie a unei societăți solide și sănătoase;
- orientarea inimilor dinspre o cultură a morții spre cea a vieții, punând astfel capăt avorturilor şi arătând societății că nu suntem indiferenți la aceste vieți curmate, la trauma suferită de către multe femei
- afirmarea dreptului la viaţă al copiilor care încă nu s-au născut.
Marşul va avea următorul traseu: din faţa Casei de Cultură, pe Str. Erou Gheorghe Rusu, Str. 9 Mai, Calea Mărăşeşti, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Mihai Viteazul, Str. Luminii, pe lângă Casa de Cultură, cu revenirea în Piaţa Tricolorului.
Vă invităm să participați la această manifestare dedicată vieții și apărării unor valori civice și spirituale.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin