19.03.2015

Se deschide Târgul Regional de Turism „Vacanța” 2015

Târgul Regional de Turism „Vacanța ” Bacău 2015, ediția a II-a, organizat de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA, în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, sub patronajul Autorității Naționale pentru Turism, își va deschide porțile în data de 20 martie 2015, începând cu ora 11.00.

Timp de trei zile, până pe 22 martie 2015, vizitatorii vor putea alege dintr-o gamă variată de oferte și vor beneficia de reduceri pentru pachetele turistice achiziționate pe loc.

Operatorii de turism vor oferi clienților inclusiv pachete speciale cu reduceri, de tip ”early booking”, ”last
minute” și ”luna de miere”. Au confirmat participarea la Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2015, tour-operatori, agenții de turism, unități de cazare și alimentație publică, unități de agrement, transportatori, asociații de promovare în turism, Primării și Consilii Județene din Regiunea Nord Est, precum și principalele organizații și patronate din turismul românesc.

Vizitatorii vor putea participa la tombola cu premii unde pot câștiga un sejur de două persoane într-o vacanță de vis pentru șase zile. De asemenea, vor avea posibilitatea să afle ultimele tendințe în domeniul turistic și vor primi consultanță de specialitate pentru a putea alege cele mai bune pachete de servicii.
Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții ”Mircea Cancicov”, se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40 și linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin