06.03.2015

40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii cu Chris Simion

Miercuri, 4 martie, la libraria Alexandria din Arena Mall Bacau a avut loc un eveniment inedit. Chris Simion a lansat a 9-a carte intitulata “40 de zile”. O carte spirituala la bază, un roman, un basm si o poveste cu si despre viață!


In teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile. Acum, Chris Simion îşi provoacă şi cititorii. Noul său roman “40 de zile”, publicat de Editura TREI, se lansează printr-un turneu unic în România, numit 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii!

 Periplu autoarei a inceput pe 1 martie la Bucureşti şi se va încheia pe 9 aprilie. După bestseller-ul “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, Chris Simion ne propune “40 de zile”, un roman-basm care îţi dă
poftă de trăit în adevăr şi frumos. Cea de-a noua carte, scrisă în 40 de zile, este un joc al introspecţiei şi al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în derută existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate. Jocul începe cu o singură pistă: sufletul tău. În fiecare zi cobori în tine, în adânc. N-ai cum să te-ntorci, n-ai cum să te-opreşti, ci doar să mergi înainte. Ultima zi este răscrucea, momentul deciziei: “încotro?”. Cele 40 de zile de reflecţie şi sinceritate îţi dau răspunsul şi la final nu mai ai nicio şansă de ezitare…simţi exact pe unde s-o iei.

Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005. Prima carte, “Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani”, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră“. La 17 ani i se publică “Dogmatica fericirii”, iar în prefaţa cărţii actorul Florian Pittiş scrie: „Citindu-ţi cartea am tras şi eu o concluzie. «Vrei să fii fericit? Dacă eşti pregătit să suferi, iubeşte! » Chris Simion… nu eşti cumva o reîncarnare a mea?“. Alte titluri publicate: “Disperarea de a fi” (1996), “De ce nu suntem ceea ce putem fi?” (1997), “Spovedania unui condamnat” (1998/2000), “În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine” (2002), “Ce ne spunem când nu ne vorbim” (Editura Trei, 2010). Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin