13.01.2012

Realizam MONUMENTUL IUBIRII in Bacau?

Dragi prieteni, in urma cu ceva timp v-am propus sa realizam MONUMENTUL IUBIRII in orasul nostru. Ati fost  de acord si chiar am avut sprijin din partea voastra si a colegilor din presa.

Pana in prezent nu s-a putut realiza din cauza vremii  (in perioada premergatoare lunii februarie era zapada pana la genunchi, cel putin anul trecut)

Ar fi frumos ca anul acesta sa avem acest simbol in premiera in tara.

Daca nu ne permite vremea, macar in martie, ca simbol al renasterii si a primaverii. Astept idei si propuneri pe inimabacaului@yahoo.com
Cum spuneam si anul trecut,  Bacaul are nevoie de simboluri sau monumente. Putine la numar, ele trebuie promovate, pastrate si create altele noi. Salcia lui Bacovia a fost rasa de pe fata pamantului .....

In Bacau nu exista un reper sau monument al dragostei. Cu totii sarbatorim Dragobetele sau Sfantul Valentin. Nu conteaza cum il denumim, important e sa nu uitam ca fara dragoste nu existam ca oameni.





Proiectul propus de Inima Bacaului, nu este unul in premiera mondiala. El exista in alte tari civilizate si s-a bucurat de un real succes. Personal nu vad niciun aspect negativ in acest lucru, nu deranjeaza pe nimeni, ci doar vom aveam un nou simbol in Bacau unde toti indragostitii vor putea face un gest pentru a demonstra unul altuia dragostea sau prietenia.

 O galerie superba de poze gasiti aici >> Lacăte in Paris

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin