26.01.2012

Turneul Fericirii opreste si in Bacau

Turneul Fericirii este un program de autocunoastere si dezvoltare personala completa, care este organizat de “Ghidul Tuturor Femeilor” si “Totul din Intreg”.

Catalin Manea  autorul cartii Totul din Intreg si Tania Tita autoarea cartiiGhidul Tuturor Femeilor va anunta cu entuziasm ca in perioada ianuarie-martie 2012 pornesc intr-un turneu dedicat implinirii vietii!

Vor  ajunge in 11 orase din tara, iar fiecare dintre ei va sustine cate un eveniment, la o zi distanta unul de celalalt! Din pacate Bacaul nu se afla pe "harta fericirii". Asta nu a insemnat ca totul era pierdut si i-am invitat in Bacau.

Programul turneului fiind planificat, era imposibil sa stea in Bacau 2 zile asa cum se intampla in fiecare din cele 11 orase ale tarii. Dupa mici negocieri au acceptat sa ne cunoastem si vor face un mic popas si in Bacau.

Asa ca duminica, 12 februarie, la ora 17, la Salonul de Piane, ii veti putea cunoaste in cadrul unei conferinte de presa. Pana vin, puteti citi cele 2 carti gratuit. Pentru “Ghidul Tuturor Femeilor” descarcati de aici, iar pentru “Totul din Intreg“, de aici.

Alte detalii despre turneu gasiti aici

Un filmulet depre Tania:


O prezentare despre Turneul fericirii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin