04.01.2012

Bacaul mai impodobit ca niciodata...

Cei care v-ati plimbat prin oras in ultima luna, probabil ca ati vazut ca orasul este impodobit cu luminite cum nu a fost niciodata.

Zone care nu au fost impodobite niciodata, au vazut luminita anul acesta. De exemplu zona Ura nu a fost niciodata impodobita. Aleea Parcului la fel. Parcul Cancicov nici nu-l mai pomenesc, are beculete cat tot Bacaul acum cativa ani...plus multe alte strazi....Nu am mai fotografiat fiecare strada in parte...dar cei care ati colindat Bacaul seara, stiti despre ce vorbesc.

N-am zis ca nu e bine, pentru ca nu fac parte din carcotasii care spun ca daca e impodobit nu e bine, daca nu e impodobit, tot nu e bine. Eu spun ca e bine si apreciez munca administratiei, desi nu le iert scaparea cu firele de curent la vedere.

Problema ornarii e alta: imi ridica anumite semne de intrebare aceasta munca titanica, iar dupa alegeri, va mai fi la fel ornat?

Un comentariu:

  1. Bacaul mi s-a parut mai impodobit ca Bucurestiul. Inca de la intrarea in oras dinspre Balcescu m-au frapat luminitele, nu-mi venea sa cred. Am apreciat ornamentele, foarte frumos... ce-o mai fi la anul, nu se stie.:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin