17.01.2012

Noua Dreapta la marsul Eminescu 2012

Duminica, 15 ianuarie 2012, cu ocazia implinirii a 162 de ani de la nasterea marelui poet, gazetist si politician nationalist, Mihai Eminescu, Noua Dreapta Bacau a organizat un mars de celebrare a celui care a luptat pentru ca Romania sa apartina romanilor.

Marsul s-a desfasurat din Parcul Catedralei pana la bustul lui Mihai Eminescu din Parcul Cancicov, unde dl. Bereanda Cristian, profesor de istorie si dl. Tuburlui Mihai, coordonatorul filialelor din Nordul Moldovei au tinut o cuvantare despre importanta zilei de 15 ianuarie, zi de neuitat pentru toti romanii.


Via

3 comentarii:

  1. Bine ca "marsul" se face odata pe an, poate nici atunci! Cat despre culori si tag-urile de pe bustul lui M. Eminescu sunt zilnic vizibile si vad ca nu se face nimica in aceasta privinta :|

    E ca si cum as merge tot anul neregulamentar pe strazi cu masina, iar in ziua evenimentelor fara accidente rutiere as merge cu 30km :|

    Mai degraba "o minge la fileu" ar fi fost sa se curata acel bust si dupa sa se faca acea Comemorare.

    Dar de, mai degraba conteaza promovarea grupului "Noua Dreapta Bacau" :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Liviu, dragule a fost o aniversare, nu o comemorare. In loc sa dai sugestii unora care mai fac ceva prin orasul Bacau, pune mana si curata tu acel bust sau mai pe scurt,vezi-ti de barna din ochiul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. De apreciat ca tinerii n u au uitat de Eminescu in toiul protestelor

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin