13.11.2011

Politia in actiune !

Dumnezeu a  lasat oamenilor cel mai frumos dar. Libertatea! Avem voie sa alegem intre bine si rau, dar partea frumoasa abia incepe. Faci bine ti se intoarce binele, faci rau ti se intoarce raul in viata, simplu!

Subiectul substantelor care fac rau organismului, intitulate gresit etnobotanice, este unul delicat la noi in tara, iar unii chiar nu vor sa vada cum stau lucrurile. Totul pleaca de la vointa statului si de la legi. Daca s-a permis atata timp vanzarea de etnobotanice in toata Romania, nu e logic ca cineva de sus vinde? Pentru ca era usor, dadeai o lege, interziceai tot si gata. In anumite state orientale este interzis alcoolul.   De ce? Pentru ca au vazut, ca omul este vulnerabil, si statul nu-si doreste sa aiba niste ratati, vrea oameni sanatosi. In alte tari exista pedeapsa capitala cu moartea pentru greseli. Deci se poate da orice lege.

Pana la urma asa se face selectia naturala, mai intri intr-un stalp, mai faci puscarie...  Sper ca n-ai sa spui ca dupa o doza de droguri te duci sa faci fapte bune sau sa ajuti un batran sa treaca strada. Crime, violuri, accidente rutiere, scandaluri sunt doar cateva din probleme. 

Pentru ca abia acum intervine problema. Cum afecteaza drogurile pe cei din jurul tau? Ti-ai pus problema acesta? Iti asumi consecintele? Stii ce faci cand esti drogat? Esti dispus sa stai in inchisoare pe viata daca ai comis o greseala din cauza drogurilor ? Astea-s intrebarile ce trebuiesc puse inainte! Iar apoi....Dupa fapta si rasplata!

IN FILMULETUL de mai jos, oamenii legii au avut o actiune in Bacau, chiar  si la la aceste  magazine de vise (sau cosmaruri, ramane de vazut)
Probabil ca nu aveau autorizatie de functionare de s-au luat de clienti, ca altfel nu-mi explic curajul...

3 comentarii:

  1. =)))))))))) foarte bine le face... sa mearga sa fumeze pasuneeeeeeeee :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ardea sangele in ele dupa droguri...la puscarie cu toti smecherii de genu mucosului din video!

    RăspundețiȘtergere
  3. really dude? are you serious?

    ai nevoie de ceva cohones sa faci ce-au facut acei polititsti, atat timp cat, vorba ta, incalca libertatea.. libertatea de a ne arunca in prima fantana.. de ce? de libertini ce suntem..

    din punctul meu de vedere, e un mare act de curaj din partea politistilor, care si-au riscat serviciul pentru a face ceea ce legislatia n-a reusit..

    TOT RESPECTUL pentru ei!!!

    pentru voi? doar libertate..

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin