13.11.2011

Arta machiajului cu Maria Pauna

Sambata seara a avut loc un eveniment dedicat femeilor, intitulat "Arta machiajului", ce a avut-o ca invitata pe cunoscuta “make-up artista” Maria Pauna. Intalnirea  a strans peste 100 de doamne si domnisoare in sala Restaurantului Arkadia din Arena Mall. Timp de peste 3 ore, cele prezente au aflat secrete ale make-up-ului si tehnici de infrumusetare.

Traim intr-o lume a imaginii. Prima impresie conteaza si in proportie de peste 60% conteaza aspectul, iar apoi gestica si limbajul. Asa a inceput seminarul Maria, si a reamintit sexului frumos ca ele sunt mai importante decat masina sau alte obiecte. Asta dupa ce a realizat ca, cheltuielile cu masina erau mai mari decat propria persoana. La fel si ca nu avem traditie in Romania, asupra ingrijirii fetei ci avem doar la par. In filmele epocii de aur vedeam multe coafuri da mai putin machiaj. Cica si Elena Ceausescu era tinuta mai la distanta la anumite vizite oficiale pentru ca era cam uratica.....


Mi-am reamintit ca cel mai mare organ este pielea (da, nu rade) si as putea spune ca informatiile ar fi interesante chiar si pentru barbati. Desigur nu cele legate de machiaj ci acelea cu caracter de ingrijire personala. Avand in vedere ca pe fata unui barbat in afara de spuma de ras nu ajunge altceva, hai treca si un after shave, n-ar strica niste informatii pe viitor.

Evenimentul a fost organizat de catre Inner Wheel Bacau,  iar banii stransi se folosesc exclusiv in proiectele caritabile.

Galeria completa de fotografii o gasiti pe CONTUL DE FACEBOOK- click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin