02.11.2011

JAF la Universitate! Serios?

Tare mai e suspect jaful de ieri, petrecut la casieria Universitatii "Vasile Alecsandri." In afara faptului ca se stia din timp ce se va intampla si cat va fura, infractorul, care a fost si filmat inca de la intrarea in facultate, a doua zi,  studentii am fost anuntati ca nu se mai primesc bani pentru taxe la casierie, deoarece se implementeaza alt sistem. Ciudata coincidenta aceasta. Em am alta teorie...ca a fost un teatru ieftin.

Sa nu uitam ca nici autorul bombelor de la Saligny si  Vranceanu nu a fost descoperit. Sau a fost si acolo o simulare?......

Iata mailul de la Facultate

......având în vedere implementarea unor noi opţiuni de plată a taxelor studenţeşti, vă informăm că începând cu data de 01.11.2011 nu se mai fac încasări cu numerar la Casieria Universităţii...

Deocamdată plăţile se pot face numai la Oficiile Poştei Române.

Iata ce spune politia: "Un tânăr de 27 de ani care plănuise să tâlhărească angajata unei universități pentru a obține peste 100.000 de lei a fost prins în flagrant de oamenii legii în timp ce își punea planul în aplicare.

Polițiștii de investigații criminale și cei din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă al IPJ Bacău, împreună cu ofițeri ai Serviciul Județean de Informații și Protecție Internă Bacău sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău l-au prins în flagrant la data de 31.10.2011 pe George B., de 27 de ani din comuna Oituz, în timp ce încerca să sustragă prin acte de violență peste 100.000 de lei din caseria unei universități din Bacău.

În urma investigațiilor efectuate pentru documentarea activității infracționale a tânărului s-a stabilit că acesta intenționa ca prin acte de violență comise supra casierei să obțină o sumă de bani rezultată din colectarea taxelor de școlarizare.

Tânărul a fost prins în flagrant după ce a pătruns în caseria universității și în timp ce încerca să imobilizeze casiera....

Eu am fost acolo. Cum sa o imobilizeze avand in vedere ca nu se poate ajuge la ea, deorece exista perete despartitor?


Video cu jaful:


Eu cred ca Politia si-a dat seama, pentru ca hotul asculta asta dimineata pe strada:




3 comentarii:

  1. eu, personal, niciodata nu am vazut bani pe masa aia cum apar aia in filmulet ... se poate sa ai dreptate cu "teatrul ieftin"

    RăspundețiȘtergere
  2. Bomba la saligny si vranceanu nu alecsandri;)

    RăspundețiȘtergere
  3. se prea poate! sunt curios daca tot un infractor isi facuse de cap cu banii acum vreo doi ani, cand la una din facultati, majoritatea studentilor cu note de peste 9.80 erau trecuti de la bursa de merit la bursa de studiu...iar cei de la bursa de studiu nu au mai primit-o nici pe aceea.dragut!onor conducerii!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin