08.04.2013

Inaugurare Speed Park Bacau si Autoslalom

Fosta pistă de karting Selena Motorsport are acum un nou nume, Speed Park. Aceasta va fi inaugurată pe data de 13 Aprilie 2013 odată cu primul eveniment din acest an, Autoslalom 2013 - Etapa 2. Având o nouă conducere, Speed Park a beneficiat de noi investiții menite să ridice nivelul întregului complex. Acum Speed
Park beneficiaza de: Două piste de karting moderne, una pentru aduți iar cealaltă pentru copii

Un restaurant modern, complet renovat si reamenajat, denumit Monza Restaurant

Camere pentru cazare moderne, complet renovate

Club pentru organizarea petrecerilor și evenimentelor private (din 1 Mai)

Teren amenajat pentru Paintball (din 1 Mai)

 Cu aceste noi investiții, Speed Park a reușit să aducă până în momentul de față 10 evenimente importante din domeniul auto, karting și moto, organizate de FRAS, FRK si cluburi private.

 Autoslalom 2013 13- 14 Aprilie Desfășurat în premieră în România începând cu acest an, Campionatul Național de Autoslalom ajunge la Bacău în weekendul 13-14 Aprilie 2013: Sâmbată, 13 Aprilie Antrenament (ora 9:00) Duminică, 14 Aprilie Calificări (ora 9:00) Duminica, 14 Aprilie Cursa (ora 13:00)

Gazda evenimentului este circuitul Speed Park, pe care piloții sau echipajele îl vor parcurge într-un timp cât mai scurt, printre jaloane sau porți formate din 2 jaloane, cu acest prilej fiind inaugurată și noua imagine a circuitului.

Se va concura în 2 manșe pe parcursul zilei de Duminică, calificările fiind programate de la ora 9:00, iar cursa finală de la ora 13:00. Ziua de Sâmbătă este rezervată antrenamentelor. La startul primei etape, desfășurată la Bucuresti la finele lunii Martie, s-au aflat 60 de piloți. INTRAREA ESTE LIBERĂ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin