30.04.2013

„Bacau Bike Challenge” 2013

Clubul de Ecologie şi Turism “Veniţi cu Noi” – Bacău organizează în ziua de 2 mai 2013 o competiţie de mountainbike cu ocazia Zile Mondiale a Tineretului. Proiectul este realizat cu sprijinul şi acordul Consiliului Judeţean Bacău, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Direcţiei Silvice, Primăriei Mărgineni, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău. Concursul „Bacau Bike
Challenge” 2013, ediţia I, va avea loc în intervalul orar 12.30 – 17.30.

Adunarea participanţilor şi festivitate de premiere se va desfăşura la Primăria Mărgineni. Regulamentul pentru pariciparea la concurs se află pe adresa: https://www.facebook.com/veniti.cunoi

Proba de concurs se va desfasura în fondul forestier pe drumurile Lupărie şi Seaca, pe un circuit în lungime aproximativă de 15 km. Dezvoltarea unor astfel de manifestări sportive va conduce la cunoasterea regulilor de comportament în caz de pericol şi urgenţă, la dezvorea spiritului de fair play şi prietenie şi acţionarea în consecinţă atunci când situaţia o cere, la dezvoltarea spiritului ecologist privind conservarea naturii, prin promovarea voluntariatului cu forme concrete de activitate, care să conducă ulterior spre dezvoltarea vieţii asociative, spre descoperirea şi aprofundarea unor pasiuni.

 Proiectul „Bacau Bike Challenge” 2013, ediţia I, se adresează tinerilor în ideea implicării practice a comunităţii pentru promovarea unui comportament sănătos prin efectuarea de efort fizic în natură, precum şi prin atragerea şi promovarea practicării de către tineretul din Bacău a mountainbikeing-ului, a dezvoltării spiritului competiţional şi a obţinerii unor abilităţi tehnice pentru străbaterea unor trasee ce implica folosirea bicicletei.

Pentru organizare s-au implicat, financiar sau material, Global Auto Service, Pub-S Bacau, Grafit Invest, Velo-Sport, Bike & Sport, S.C. Popasul Trebes S.R.L., TNT Club Sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin