15.03.2012

Betisoare parfumate si muzica indiana la "Maitreyi"

Mi s-a reconfirmat ca Bacaul mai are mult de munca la capitolul valori si educarea gustului spre cultura si calitate. Pentru cei tineri, MAIA MORGENSTERN e tipa care joaca in reclama cu DonCafe ce o da inainte de inceperea filmelor la Mall. Pentru cei mai mari, Maia este un nume greu pe scena teatrului romanesc. In palmares se afla si rolul Fecioarei Maria din "Patimile lui Iisus"

Luni seara a avut loc piesa "Maitreyi". Alaturi de Maia, pe scena Casei de Cultura din Bacau au mai urcat nume sonore precum AILYIN CADIR cunsocuta de tineri din serialul "Cu un pas inainte" difuzat de Pro Tv , ANCA SIGARTAU, VLAD ZAMFIRESCU, sau DORU ANA din serialul "Pariu cu viata".

Cred ca a fost piesa cea mai bine pusa in scena, vazuta de mine. Cu multa muzica indiana, miros de betisoare parfumate, jocuri de lumini, multa emotie si sacralitate. De la ritualul nuntii in India pana la ritualul inmormantarii, povestea a fost insotita de la inceput pana la sfarsit de dragoste. O dragoste imposibila intre tanarul englez si  frumoasa Maitreyi Devi. Cum spuneam si la inceput, tinerii o stiu pe Maia din reclame. Din fericire sala era plina, dar de spectatori de varsta 2 si a 3-a. Oricum, frumos spectacol...Mai ca imi vine sa recitesc cartea....

Au mai jucat ASMINE ILIESCU – Chabu, sora lui Maitreyi in varsta de 8 ani
CARLA MARIA TEAHA – Lilu, verisoara lui Maitreyi
MARIUS CHIVU – Mantu, verisorul lui Maitreyi
RADU MICU – Harold, prietenul lui Eliade
TEODORA GAROFIL - servitoarea


Pozele pe facebook << 
Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin