24.03.2011

White Party in Club Kremlin

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume, care aduna anual peste 40.000 de participanti. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam. Primul eveniment de acest tip a avut loc in 2000 in Amsterdam Arena - stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax Amsterdam. Din 2001 Sensation White are un dresscode incetatenit: fiecare participant se imbraca complet in alb. Din 2005 petrecerea se ...tine sub licenta in mai multe tari printre care enumeram Germania, Austria, Ungaria, Danemarca, Spania, Portugalia, Chile, Lituania si nu numai.


Club Kremlin si invitatul special al serii DJ ZET, iti propun o atmosfera similara celei din Amsterdam, o seara
“white” de muzica house si trance, in care buna dispozitie si distractia sa primeze. Asa ca nu ai altceva de facut decat sa iti alegi tinuta alba, sa intri in club si sa te simti bine!

Detalii eveniment: warm-up DJ Klauss/VJ MATTEO
TINUTA ALBA OBLIGATORIE PENTRU ACCESUL IN CLUB!

Rezervari:0758 68 68 78
www.clubkremlin.ro

2 comentarii:

  1. WHITE SENSATION NU ESTE NICI PE DEPARTE CEL MAI MARE EVENIMENT HOUSE DIN LUME!!! AR TREBUI SA VA INFORMATI, VOI CEI CARE PROMOVATI PE BLOGURI TOTE ABERATIILE !!!
    NU MAI PROMOVATI PETRECERI DE DOI BANI IN GRAJDUL NUMIT KREMLIN CARE-SI ASUMA TITULATURA DE ORGANIZATOR AL UNOR EVENIMENTE CU ADEVARAT DEOSEBITE. DECI PUR SI SIMPLU MINTITI LUMEA. RUSINE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Urla foamea n voi baaaaa ... de asta tot dati in kremlin. respect pt ei , au daramat toata concurenta . mai aveti de invatat cum se darama un club care i nu i chiar atat de puternic ca management. cu putin mai mult creier ati putea face ceva , altceva decat sa dati din gura arsi ca vaiii aia sunt de porc :)) Rasilor

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin