22.03.2011

Training Camp pentru I.D. Fest

Un titan al festivalurilor de teatru în limba engleză pentru adolescenţi, Ingenious Drama Festival(pe scurt I.D. Fest) ajunge anul acesta la cea de-a aXIIa ediţie. Acest festival este organizat de la cel mai mic detaliu de elevi de liceu cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani. Pe parcursul a 11 veri, Bacăul a fost gazda unui eveniment cultural ce întruneşte peste 100 de elevi de liceu din toată ţara, înzestraţi cu un extraordinar talent teatral.


Pentru ca acest eveniment să aibă loc, organizatorii trebuie să înveţe să lucreze în echipă dar si să se descurce în situaţii de urgenţă. Aşa a luat naştere Training Camp, care anul acesta atinge cea de-a 4a ediţie. Pe parcursul celor 3 zile de “antrenament”, aceşti tineri însetaţi de cultură vor face workshop-uri de team-building ce sunt
specializate pe fiecare din cele 5 departamente: Secretary, Magazine, Advertising, Creative şi Ingenious Time Spending (sau I.T.S.) . Pentru a antrena organizatorii în a da tot ce au mai bun în perioada taberei şi implicit şi a festivalului propriu-zis, a fost menținutã tema Challenge, care este de asemenea şi motto-ul Training Camp-ului. Workshop-urile sunt tinute de traineri, fie foşti organizatori, fie studenţi ai facultăţilor de teatru din ţară şi ai UNATC-ului.

Activitatea de anul acesta, organizată în totalitate de unul din departamentele I.D. Fest, va avea loc la Complexul Arted din Durău, în perioada 25-27 martie, unde sunt aşteptaţi toţi membrii festivalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin