28.03.2011

Bacaul a respectat ora Pamantului !

Avand in vedere vremea neprietenoasa de afara, doua asociatii locale au sarbatorit Ziua Pamantului. Actiunea principala consta in stingerea luminii pentru o ora in semn de respect pentru Pamant. Desigur, altii nu au inteles nici acum acest manifest, ce se desfasoara la nivel global. E adevarat ca doar cu o floare nu se face primavara, dar asta nu insemna ca trebuie sa fii indiferent la orice. Din putinul fiecaruia, se face  un intreg, dar cum unii sunt prea lenesi sa faca si baie, trebuie lasati in indiferenta lor....

Palatul municipal si-a inchis luminile timp de o ora. E drept ca nu erau multe becuri, dar gestul conteaza. In fond, niste tineri s-au strans si au renuntat la calculator si la televizor timp de o seara si au realizat actiuni in aer liber. Nici asta nu e bine?

In alta ordine de idei, actiunile din Bacau au fost interesante. In fata Casei de Cultura, s-au strans simpatizanti si voluntari ai asociatiilor Iubim Natura si Step. Coordonatorii principali, Florin Suciu si repspectiv Razvan Bondalici au fost alaturi la organizarea tinerilor. Au facut in cerc mare cat Piateta, unde au inconjurat lumanarile aprinse si actiunile trupei de teatru In The Spot. In timpul zilei au organizat un mars al bicicletelor. Felicitari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin