16.03.2011

Asta n-am mai vazut-o !

Initial am crezut ca s-a intamplat un accident. O mana de oameni erau stransi in jurul unui BMW seria 5, de ultima generatie, parcat langa trecerea de pietoni dintre parcul catedralei si biserica Sfantul Nicolae. Ma apropii sa vad si eu ranitul din masina. Cand colo....o doamna taia bilete. Avand in vedere modalitatea folosita, am zis in sinea mea ca e interesant si neaparat trebuie sa prind un bilet indiferent la ce-o fi. Imi iau inima in dinti si o intreb pe o domna de la coada, pentru ce spectacol se dau biletele. Dezamagire: erau abonamente pentru maxi taxi....

N-as si fi crezut! Sa cumperi abonamente pentru maxi taxi, dintr-un BMW seria 5, in mijlocul strazii....asta da oras monden....


7 comentarii:

  1. Exact in acel loc am vazut si eu BMW-ul, si m-a pufnit rasu' cand am vazut ce baba era la volan, ma asteptam la ceva gen milf, nu la o mamaie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i de ultiima generatie, ci penultimul model :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sta zilnic acolo,chiar ma intrebam ce naiba face.acum am aflat...si ma prapadesc de ras

    RăspundețiȘtergere
  4. inseamna ca reprezinta o firma de bijnitari daca nu sunt in stare sa inchirieze un spatiu comercial pt a vinde aceste abonamente. Dar cred ca e mai cu staif sa vinzi din BMW la niste copii care isi dau alocatia pt niste servici de rahat .

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna din cate stiu vinde niste produse. Afacere MLM, gen AVON, ORIFLAME... . :) Incaseaza bani si taie chitante la oameni.

    Nu are nici o legatura cu statia de acolo. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Kristofer, te alinti:) ai inteles ideea...

    Fox,...eu zic ce am vazut, vindea bilete, nu produse..

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna e sotia patronului firmei KAM SRL si care detine licenta pentru traseul bacau- margineni- trebes(si nu numai) Ea taie abonamente dar nu in fiecare zi ci doar de pe 10pana 15 ale lunii in curs Au un birou dar cred ca li s a parut mai practic sa stea acolo ! Firma isi face treaba bine dar patronii sunt niste inganfati si jumatate (Stau in Margineni de asta stiu mai multe)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin