03.11.2014

Tineriada Bacau 2014

Asociaţia Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău desfășoară în perioada 1 august -10 noiembrie festivalul tuturor tinerilor din Bacău. Proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Concursului Local de Proiecte, ”Tineriada” are ca scop să uimească şi să implice tinerii în nenumărate activități. Activitățile proiectului încep luni, 3 noiembrie şi se vor încheia pe data de 9 noiembrie. Tineriada promite a oferi o săptămână
plină de surprize şi activităţi plăcute şi utile.

Cei curioşi o să poată participa la: concursuri de poezie, desen artistic, deplasări la muzeu, campania ”Fumează un măr!”, campanie de ecologizare și multe altele printre acestea. Porţile sunt deschise pentru toţi cei dornici şi entuziaști. Tineriada urmăreşte revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani, prin implicarea acestora în diverse activităţi de voluntariat.

Acest proiect încurajează şi promovează activităţile sportive, stimulează interesului tinerilor pentru domeniul cercetării şi stimulează ecologizarea unei arii importante ale Municipiul Bacău. Este un proiect despre tineri şi pentru tineri, care va oferi beneficii nu numai instituţiilor implicate dar şi participanţilor. La eveniment este aşteptat un număr mare de studenţi şi liceeni.

 Deschiderea Oficială va avea loc luni, pe data de 3 noiembrie, la ora 10:00, în Aula Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău. Toţi tinerii curajoşi, energici care vor să se implice sunt aşteptaţi. Mai multe detalii despre programul Tineriadei găsiţi pe site-ul Ligii Studenţeşti www.ligastudenteasca.ro sau pe facebook https://www.facebook.com/ligastudenteascabacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin