20.11.2014

Concert Lidia Buble, Adrian Sîna (Akcent) @ Arena Mall

În weekendul dedicat reducerilor de Black Friday, pe 29 noiembrie 2014, Arena Mall organizează un eveniment de excepție: PREZENTAREA ÎN EXCLUSIVITATE A COLECȚIEI “Love is Silence” F/W 2014 by Dana Budeanu & CONCERT LIDIA BUBLE, ADRIAN SÎNĂ (AKCENT).


Dana Budeanu  face parte din garda artiștilor autohtoni ce reprezintă România într-un mod frumos peste
hotare și care dovedește că folosirea creativității te poate ajuta să atingi cele mai înalte culmi ale succesului.  “Creativitatea, dacă nu mai există de mâine, nu mai există evoluție, nu mai există absolut nimic”, spune Dana Budeanu, ale cărei creații au fost purtate inclusiv de vedete de la Hollywood, precum Jennifer Lopez sau Eva Longoria.

“Love is Silence” a/w 2014-2015 by DANA BUDEANU – Lumea ei nu este reprezentată de haine, ci de sentimente. Despre alegerea stării de spirit și despre eliberarea mișcărilor. Fiecare model creat este o trăire. Hainele DANA nu se simt, ele urmăresc mișcările. Nu există siluete perfecte, există doar haine care să ne facă să simțim că așa suntem. Pentru că suntem fără cusur. Toate unice, ca nicio alta. Colecția este inspirată în totalitate din viața Mihaelei Rădulescu, accentele casual, elegant și sexy fiind cele mai importante elemente care o caracterizează. În galeria foto, găsiți un preview al noii colecții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin