19.11.2014

Spărgătorul de nuci - Baletul pe gheață ajunge și în Bacău

Ansamblul de balet pe gheata care a revolutionat lumea spectacolelor, ajunge in Bacau in data de  3 decembrie 2014 la Teatrul de Vara, ora 19,30 — acces public: ora 18,30 
 
St. Petersburg State Ballet On Ice (Ansamblul de Balet pe Gheata din St. Petersburg), singurul balet pe gheata profesionist din lume, se afla de la inceputul lunii decembrie intr-un turneu in Romania, turneu ce va aduce feeria pe gheata a povestii Spargatorului de Nuci.


Orasele in care baletul va mai poposi sunt:
-Piatra Neamt — 2 decembrie 2014 la Sala Polivalenta, ora 19,30 — acces public: ora 18,30
-Brasov — 4 decembrie 2014 la Patinoarul Olimpic, ora 19.30
-Bucuresti — 6 decembrie 2014, Sala Palatului, ora 20.00 — acces public ora 19.00

Biletele pentru Piatra Neamt, Bacau si Brasov se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacol si pe vandbilete.ro! Pentru Bucuresti se pot gasi pe eventim.ro, bilete.ro si salapalatului.ro.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sosesc cu pasi repezi la geamul nostru, cu mic cu mare grabiti-va si pregatiti un cadou feeric celor dragi!

Gratia celor 40 de patinatori rusi, care vor schimba sute de costume stralucitoare, vor pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta, aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria 'Spargatorului de nuci'.

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase ?coli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost a detinut figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova și Oleg Protopopov — ce au în palmares titluri europene, mondiale și olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova — laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene.


Preturile biletelor sunt urmatoarele:
Categoria I — De la 300,00 RON
Categoria II — De la 250,00 RON
Categoria III — De la 200,00 RON
Categoria IV — De la 150,00 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin