20.11.2014

Accident rutier în comuna Hemeiuș cu 6 victime

Joi, 20 noiembrie a.c., la ora 13.08, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău) a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier, pe raza comunei Hemeiuş, drumul judeţean DJ 119 B.


 În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată. La locul producerii accidentului s-a deplasat Garda de
Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, încadrate cu 11 subofiţeri.

 Pentru coordonarea acţiunilor de intervenţie, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, constituită din doi ofiţeri şi un subofiţer, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

De asemenea, pentru acordarea îngrijirilor medicale şi transportul victimelor la spital, la locul accidentului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău. La sosirea echipajelor de intervenţie la locul producerii accidentului, s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate o autobasculantă, înmatriculată în județul Bacău, aparţinând unei societăți comerciale, condusă de un bărbat în vârstă de 47 ani, şi trei autoturisme, înmatriculate în județul Călărași.

În urma accidentului au rezultat șase victime dintre care una, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost descarcerată de echipajul I.S.U.J. Bacău. Victima încarcerată se afla sub camion şi era conştientă. Din cele șase victime, cinci au fost transportate la spital de către Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău, iar una de către echipajul SMURD. Pompierii militari băcăuani au acţionat pentru curăţarea carosabilului de resturile provenite în urma accidentului, astfel că la ora 14.45 circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin